Rouwkaarten

De rouwkaart/brief is het laatste visitekaartje van de overledene. Het laatste document waar haar of zijn naam op wordt vermeld.
Het is dus belangrijk dat voor de overledene zorgvuldig een rouwkaart wordt uitgezocht of zelf wordt ontworpen.

De tekst van de rouwkaart/brief is een tekst die de familie aanlevert of die wij samen met u opstellen, eventueel hebben wij voorbeelden die als leidraad kunnen dienen. Ziet men het overlijden aankomen dan zou men zijn gedachten eens kunnen laten gaan over de tekst van de rouwkaart.

Een eigen tekst maakt de rouwkaart persoonlijk. De rouwkaart kan ook een persoonlijk karakter krijgen door er een afbeelding op te laten zetten die van toepassing is op de overledene. Maatwerk staat hier voorop. Samen met de drukkerij kunnen wij met een eigen afbeelding of foto een heel mooi resultaat behalen qua drukwerk. Vanzelfsprekend hebben wij ook een map met kaarten, zowel met een klassiek als eigentijds ontwerp, waaruit een keuze gemaakt kan worden.

De tekst voor de advertentie is veelal hetzelfde als de tekst voor het drukwerk. Behalve in het weergeven van de gegevens van de uitvaart kan een verschil zitten, bijvoorbeeld als de advertentie na de uitvaart geplaatst wordt. Ook in de advertentie is het plaatsen van een eigen afbeelding/foto een mogelijkheid.

Van zowel de kaart/brief als de advertentie kunt u van te voren de drukproef inzien, zo weten we zeker dat het resultaat naar tevredenheid zal zijn.

www.drukkerijklaassen.info